Trodnevna edukacija napredne razine programa PoMoZi Da u Primorsko-goranskoj županiji

Dragi učitelji, nastavnici i ostali odgojno-obrazovni djelatnici u osnovnim i srednjim školama u Primorsko-goranskoj županiji,

Nastavni Zavod za javno zdravsto Primorsko-goranske županije kao partner na projektu Živjeti zdravo Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo organizira trodnevne radionice napredne razine edukativnog programa PoMoZi Da.

Trodnevna edukacija usmjerena je na usvajanje vještina prepoznavanja problema te pružanja psihološke prve pomoći učenicima s problemima mentalnoga zdravlja. Provode je educirani stručnjaci za mentalno zdravlje djece i mladih iz vašeg županijskog zavoda za javno zdravstvo.

UVJETI ZA SUDJELOVANJE: Preduvjet za prijavu na trodnevne radionice napredne razine je uspješan završetak osnovne razine mentalnozdravstvene pismenosti koja je organizirana kao učenje na daljinu na CARNET-ovom MOOC sustavu. Upute o načinu registracije na PoMoZi Da e-kolegij objavljene su na mrežnoj stranici Agencije za odgoj i obrazovanje za stručna usavršavanja http://ettaedu.azoo.hr/.

UPUTE ZA PRIJAVU: Molimo vas, ako ste zainteresirani za naprednu trodnevnu edukaciju da ispunite Prijavnicu te nam  uz Potvrdu o završenoj osnovnoj razini edukacije pošaljete e-mailom (prevencija.pgz@gmail.com).

DATUM ODRŽAVANJA: 2-4. rujna 2020.

MJESTO ODRŽAVANJA: NZJZPGŽ- velika dvorana 5 kat. / Fakultet Zdravstvenih Studija

Više o programu i drugim aktivnostima projekta Živjeti zdravo možete saznati na mrežnim stranicama https://zivjetizdravo.eu/, Facebook stranici Živjeti zdravo te Instagramu Živjeti zdravo.

Program se provodi u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje!

“Zajedno do fondova EU”