Trodnevna edukacija napredne razine programa PoMoZi Da u Gradu Zagrebu (07.- 09. travnja 2021.)

Dragi učitelji, nastavnici i ostali odgojno-obrazovni djelatnici u osnovnim i srednjim školama u Gradu Zagrebu

NAPOMENA:

Edukativne skupine su popunjene. Molimo vas da svoje prijave nadalje šaljete kao iskaz zainteresirati za nove grupe koje će se organizirati do 2022. godine na email adresu Marija.Skes@stampar.hr, predmet: prijava za PoMoZi Da program. Točno vrijeme i datumi novih edukacija u gradu Zagrebu još nisu poznat. Kad budu poznati bit ćete kontaktirani od strane Nastavnog zavoda zajavno zdravstvo „dr. Andrija Štampar“ putem e-maila.

Nastavni Zavod za javno zdravsto „dr. Andrija Štampar“ kao partner na projektu Živjeti zdravo Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo organizira trodnevne radionice napredne razine edukativnog programa PoMoZi Da.

Trodnevna edukacija usmjerena je na usvajanje vještina prepoznavanja problema te pružanja psihološke prve pomoći učenicima s problemima mentalnoga zdravlja. Provode je educirani stručnjaci za mentalno zdravlje djece i mladih iz vašeg županijskog zavoda za javno zdravstvo.

UVJETI ZA SUDJELOVANJE: Preduvjet za prijavu na trodnevne radionice napredne razine je uspješan završetak osnovne razine mentalnozdravstvene pismenosti koja je organizirana kao učenje na daljinu na CARNET-ovom MOOC sustavu. Upute o načinu registracije na PoMoZi Da e-kolegij objavljene su na mrežnoj stranici Agencije za odgoj i obrazovanje za stručna usavršavanja http://ettaedu.azoo.hr/.

UPUTE ZA PRIJAVU: Molimo vas, ako ste zainteresirani za naprednu trodnevnu edukaciju da ispunite Prijavnicu (molimo upišite u kojim datumima želite doći na radionice) u prilogu te nam ju uz Potvrdu o završenoj osnovnoj razini edukacije pošaljete mailom (Marija.Skes@stampar.hr).

DATUMI ODRŽAVANJA: 07.- 09. travnja 2021.

MJESTO ODRŽAVANJA: Centar za zdravlje mladih, Heinzelova 62 a

Prijavite se i naučite 3P korake! Postanite 3P mentor!

Mentalno zdravlje je previše važno da bismo ga prepustili samo stručnjacima!

Za sva pitanja možete nas kontaktirati na e-mail: Marija.Skes@stampar.hr  i/ili zivjeti.zdravo@hzjz.hr

Više o programu i drugim aktivnostima projekta Živjeti zdravo možete saznati na mrežnim stranicama https://zivjetizdravo.eu/, Facebook stranici Živjeti zdravo te Instagramu Živjeti zdravo.

Program se provodi u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje!

“Zajedno do fondova EU”